Road to the Ring

Road to the Ring is een speciaal project ontworpen voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 23 jaar die te maken hebben met gedragsproblematiek en op zoek zijn naar een helder toekomstperspectief.

Dit initiatief is bedoeld voor jongeren die niet regelmatig onderwijs volgen, eerder in aanraking zijn gekomen met reclassering, en moeite ervaren bij het vinden of behouden van passend werk.

Meld je aan voor Road to the Ring
Road to the ring

Wat is Road to the Ring?

Road to the Ring is meer dan alleen een evenement; het is een transformatieve reis voor jongeren die uitdagingen het hoofd bieden. Met kickboksen als rode draad en als ultiem einddoel een keer in de ring staan, biedt dit project een unieke kans voor persoonlijke groei.

Wie kan deelnemen?

Jongeren tussen de 16 en 23 jaar die te maken hebben met gedragsproblematiek en geen helder toekomstperspectief hebben, zijn van harte welkom. Of je nu niet regelmatig naar school gaat, eerder in aanraking bent gekomen met reclassering, of worstelt met het vinden van passend werk, Road to the Ring is er voor jou.

Road to the ring
Verwachtingen

Wat kun je verwachten?

Individuele begeleiding en ondersteuning. Fysieke en mentale uitdagingen die persoonlijke groei stimuleren. Kickboksen als rode draad met als einddoel een keer in de ring staan. Maar dat is niet alles. We bieden ook interessante workshops aan, inspirational speakers, we doen wat terug voor onze gemeenschap. Allemaal zodat jij helder krijgt wat jouw dromen zijn en hoe jij die kan bereiken!

“It ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward; how much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!”

schrijf je vandaag nog in voor r2r!

Schrijf je in voor deze unieke kans op persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan we de uitdaging aan en werken we aan een positieve toekomst! Mis dit bijzondere project niet, meld je vandaag nog aan voor Road to the Ring en ontvang een uitnodiging voor een persoonlijk intakegesprek na inschrijving.

Deadline: woensdag 27 maart 2024.

Startdatum: dinsdag 2 april 2024
Locatie: Zuiderlaan 28B Zevenaar

Meld je aan